Gratis Service

HOS KOGACENTER CPH. ØNSKER VI DIN KOGA CYKEL ALTID KØRER OPTIMALT, DERFOR TILBYDER VI, VED KØB AF KOGA CYKEL HOS OS, FRI SERVICE I HELE CYKLENS LEVETID. DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT INDLEVERE DIN KOGA CYKEL FOR ET GRATIS SERVICETJEK. DETTE GÆLDER KOGA CYKLER KØBT HOS OS FRA 2017 OG FREM. EVT. UDSKIFTET DELE OG ARBEJDSLØN AFREGNES SEPARAT.

 

Koga Racer cykler
CENTER
COPENHAGEN

Et center fuld af gode oplevelser!!!
Tlf.: +45 38 86 43 25

Koga's historie - kunsten at producere cykler


Siden 1974 har Koga været indbegrebet af høj kvalitet, specielle cykler.. Innovativ i udvikling, visuelt konsekvente og individuelt bygget til hver enkelt kunde, af en special uddannet mekaniker.
Koga kunder, forhandlere og medarbejdere over hele verden deler en stor lidenskab: Nemlig cykling, hos Koga handler det om solid kvalitet, stabilitet og holdbarhed. Det er derfor, vi - når det kommer til udvikling og ibrugtagning af nye komponenter, teknologier og materialer - udelukkende samarbejder med de bedste leverandører og samarbejdspartnere.
I vores in-house testlaboratorium er alle dele grundigt testet - individuelt, sammen og som en komplet cykel. Kravene er fastlagt i de gældende standarder, men i de fleste tilfælde, er de overskredet for at overholde Koga`s unikke standarder.

Koga`s primære design princip er, at design skal være funktionel. Vi integrerer komponenter og dele, hvor det giver mening: for et rent udseende og vægttab, styling og farve matching er af stor betydning. Således, at design bliver en typisk Koga og er derfor unik og eksklusivt.
Koga er velkendt i og anerkendt af branchen for sin stærke innovative kraft. Dette ry har vi tjent sammen med top-klasse leverandører og partnere over hele verden. Koga stræber efter optimering: ved hjælp af nye materialer og komponenter samt udvikle andre trendsættende nyskabelser. Ligesom de mest innovative online-cykel-konfigurator Koga Signature: www.koga-signature.com

Du kan læse mere på http://www.koga.com/koga_uk/about-koga/history-of-koga/

KogaCenter.dk || Peter Bangsvej 18, Frederiksberg 2000 || Tlf (+45) 38 86 43 25 || Email: info@kogacenter.dk || Forbehold for pris fejl, mm.